Dekker Blog

Zo vindt u de perfecte wastafelkraan voor uw badkamer

maandag 7 oktober 2019 Ben van Elk

181052(01)_V0020_001_Lanesto-Vanity-sifon-copper

Een kraan uitzoeken is meestal één van de laatste stappen bij het inrichten van de badkamer. We kunnen gerust zeggen dat de kraan de kroon is op uw wastafel. En hoe deze eruit moet zien, is natuurlijk erg persoonlijk. Valt uw keuze op een kraan, die op de wasbak staat of heeft u liever een inbouwkraan die letterlijk uit de wand komt? Kiest u voor traditioneel rvs, voor trendy zwart of wellicht voor de luxe uitstraling van een goudkleurige wastafelkraan? Wat uw voorkeur ook is, Dekker Zevenhuizen biedt u een ruim assortiment voor de badkamer waaronder verschillende modellen en merken wastafelkranen. Lees er alles over in de wastafel keuzewijzer.

Wat kiest u; een opbouw of inbouw wastafelkraan?

Naast de traditionele opbouw wastafelkraan, kunt u tegenwoordig ook kiezen voor een kraan die direct uit de muur komt. Bent u aan het verbouwen of krijg u een compleet nieuwe badkamer, dan is dit het juiste moment om een inbouwkraan te overwegen. Al het leidingwerk zit netjes verborgen achter de muur wat zorgt voor een strakke en minimalistische look. Wilt u alleen uw huidige wastafelkraan vervangen, dan is een opbouwkraan een logische keuze.

Hoog of laag model wastafelkraan?

Binnen onze opbouw wastafelkranen series Lanesto en Waterevolution  kunt u kiezen uit een hoog of laag model. Zo kunt u altijd een kraan naar eigen smaak uitkiezen en kiest u de hoogte die past.

Een lage kraan is geschikt als u de kraan alleen gebruikt om uw handen te wassen of tanden te poetsen. Hier kunt het complete assortiment lage wastafelkranen van Lanesto bekijken en hier die van het merk.

Lage wastafelkraan

Heeft u een opbouwkom of wilt u meer ruimte onder de kraan , bijvoorbeeld om uw haren te wassen, dan is een hoog model praktischer. Neem hier een kijkje voor het complete assortiment hoge wastafelkranen van Lanesto en hier voor Waterevolution .

Hoge wastafelkraan

Inbouw wastafelkraan

De inbouwkraan is sterk in opkomst vanwege de strakke, minimalistische look. De leidingen zijn achter de muur weggewerkt en dus volledig aan het oog onttrokken. Daarnaast is een inbouw wastafelkraan ook nog eens erg praktisch omdat er meer ruimte is voor de wasbak en je minder hoeft schoon te maken. Laat u inspireren door de verschillende opties binnen de series Lanesto en Waterevolution.

Inbouwwastafelkraan

Gekleurde wastafelkranen

Naast de traditionele chromekleur komt er steeds meer vraag naar andere kleuren waaronder zwart, goud en koper zoals u hier kunt zien in de serie de Flow van Waterevolution. Met een gekleurde kraan drukt u direct een persoonlijk design stempel op uw badkamer.

Waterevolution-Flow

Wastafelwijzer

Of u nu kiest voor strakke of ronde vormen, rvs of een kleurtje, hoog of laag, het is belangrijk om alle kranen in de badkamer uit dezelfde lijn (of merk) te kiezen. Zo behoudt u de stijl, rust en eenheid in uw badkamer.

Wilt u meer tips over wastafels, kranen en badkamermeubels, download dan de wastafelwijzer met hierin een handig stappenplan.

 

New Call-to-action

Tags: "badkamertrend"