Trendy wastafels in marmerlook

Cubo-wastafe(02)-N0020_055_Qisani-maatwerk-wastafel-EC-Spectacle-op-Trentino-maatwerk-badmeubel

Marmer wordt al sinds de oudheid in de badkamer toegepast en is weer helemaal ‘in’. Met marmer creëer je een luxe en tijdloze sfeer die makkelijk te combineren is met verschillende badkamerstijlen. Van een moderne tot klassieke badkamer, marmer kan eigenlijk altijd. Het is alleen jammer dat dit natuurproduct zo kostbaar is. Gelukkig heb je tegenwoordig ruim keuze uit veel prachtige alternatieven. Marmer look-a-like materialen die niet van echt te onderscheiden, maar wel betaalbaar zijn.

 

Marmerlook in vele kleuren

Marmer is zo populair vanwege de grote verscheidenheid aan kleuren. Zo kun je kiezen voor klassiek wit of zwart marmer, marmer in natuurlijke zandtinten of zelfs romantisch roze marmer. Om de keuze nog groter te maken, he b je binnen dit brede kleurenpalet de keuze uit effen of meer gemarmerde tekeningen.

 

Marmerlook past binnen de badkamertrendsNew_Classic_Sanitair-1-1

De marmerlook past perfect binnen de badkamertrend Raw Rituals. Deze trend, geïnspireerd door de natuur, heeft materialen zoals ruw hout, verweerd metaal en marmer. Kijk hier voor het badkamermoodboard van Raw Rituals. Of wellicht neig je meer naar badkamertrend New Classic waarin de vertaalslag van oud naar nieuw wordt gemaakt en marmer samenvloeit met goud en groen voor een badkamer met retro-chique flair. Benieuwd hoe een badkamer in deze stijl eruit ziet? Het moodboard van New Classic geeft je volop ideeën en inspiratie.

 

Marmerlook wasbakmaterialen: composiet en keramiek

Wil je de marmeren wasbak, dan kan deze worden uitgevoerd in keramiek of composiet. De Inclinata en Spiovente zijn beide geïntegreerde wastafels en hebben een strakke moderne uitstraling. Beide materialen hebben de look en feel van marmer maar met de voordelen van keramiek en composiet. In tegenstelling tot het natuurproduct marmer zijn deze materialen kras- en vlekbestendig, niet poreus, onderhoudsarm, watervast en betaalbaar.

440350(01)_N0020_001_Lanesto-Sanilife-wastafel-met-TopLaminaat-Statue-White-1-1

 

Marmeren wastafelblad materialen

Naast geïntegreerde wasbakken kun je ook je wastafelblad in marmerlook uitvoeren. Je combineert dan een wastafelblad uitgevoerd in TopCore met mooie ronde of rechthoekige opbouwwaskommen. Met deze materialen kun je weer alle kanten op zoals hier waarbij het wastafelblad in marmerlook is gecombineerd met een grote opbouw waskom voor een moderne look. Beide materialen bieden je hetzelfde gevoel van klasse en stijl van echt marmer, maar komen met extra voordelen. In tegenstelling tot marmer is Topcore namelijk eenvoudig te onderhouden en betaalbaar.

 

Meer ideeën voor je wastafel

Meer inspiratie voor een wastafel vind je in de wastafel keuzewijzer met daarin diverse kleuren en modellen maatwerk wastafels. kranen en spiegels. 

New Call-to-action

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel:

Recente berichten