Dekker Blog

Keukenkranen: laat u inspireren door de drie mooiste kranen van Dekker

woensdag 6 februari 2019 Jasper Wijsman

Wist u dat de keukenkraan een van de belangrijkste onderdelen van uw keuken is? U gebruikt ‘m namelijk dagelijks als u uw handen wast, groente schoonmaakt, een vaas vult of de vaat doet. Uw keukenkraan doet dus eigenlijk noeste dienst van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Daarom mogen er wel wat eisen worden gesteld  aan een nieuwe keukenkraan. Gelukkig heeft u tegenwoordig ruime keuze in modellen, stijlen, technieken en kleuren. Of u nu een traditionele tweeknopskraan, een goudkleurige eenhendelmengkraan of een kokend waterkraan wenst, er is altijd wel kraan die perfect bij uw keuken past. Om u te helpen in het keuzeproces heeft  Dekker ter inspiratie voor u een top drie keukenkranen samengesteld.

1. Designkranen van GessiTopCore Virtuous met Lanesto Copper

Met de bekroning van het felbegeerde Red Dot design award mag Gessi zich met recht een designer avant-garde noemen. De nieuwe keukenkranenserie van Gessi springt er al uit door haar verscheidenheid, kleuren en grafische prints. Ieder ontwerp is uniek. Het model Inciso, ontworpen door de Amerikaanse ontwerper David Rockwell, is een spannende combinatie van hedendaagse vormgeving en ambacht, waardoor de tweeknopskraan een warme uitstraling krijgt.

Wie van een meer minimalistische uitstraling houdt, valt vast voor Mesh. Een keukenkraan die in zijn geheel is teruggebracht naar de essentie. De geweven roestvrijstalen uitloop geeft zowel een high-tec uitstraling als een creatieve knipoog. Met de keukenkraan Mesh van Gessi zet u een persoonlijke stempel op uw keuken.

Lanesto keukenkraan2. Gekleurde keukenkranen van Lanesto

De keukenkraan heeft door de jaren heen al een ware revolutie ondergaan. Er kwamen meerdere modellen zoals rond, haaks en industrieel, maar de kleur bleef voornamelijk rvs of chroom. Daar is inmiddels verandering in gekomen en de keukenkranen van nu bekennen kleur. Zoals de Lanesto eenhendelkeukenmengkraan of 2 knopskranen verkrijgbaar in Gun Metal, Copper of Gold. Deze kranenserie geeft uw keuken een compleet nieuwe look, zeker als ze worden gecombineerd met bijpassende spoelbakken en accessoires .

3 Kokend water kranen van Selsiuz

Selsiuz keukenkraanNaast de keuze in modellen, stijlen en kleuren, kunt u ook kiezen uit verschillende technieken. Zo is de kokend waterkraan niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Deze nieuwe kokend waterkraan van Selsiuz levert direct water opgewarmd tot 100 °C om thee te zetten, sneller te koken of om potten en pannen af te spoelen.

De kranen zijn verkrijgbaar in 3 modellen en 5 kleuren zodat er altijd wel eentje is die in uw keuken past. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om de veiligheid. De kraan bevat een slimme kinderbeveiliging en de uitloop is veilig om aan te raken, omdat hij perfect geïsoleerd is en nooit heet wordt. Met een kokend waterkraan wordt uw keuken een echte hotspot!

Meer inspiratie in ons Keuken Nieuws

Design en functionaliteit gaat hand in hand in de keuken. En niet alleen kranen zijn hierin van belang. Het gaat om de samenstelling van elk onderdeel van uw keuken. Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken. Bekijk dan eens ons Keuken Nieuws met hierin volop aandacht voor de nieuwste trends op het gebied van keukens.

keuken nieuws september 2019

Tags: keukentrend, keukenkraan