Dekker Blog

Zwarte keukenkranen zijn de trend van dit moment

donderdag 3 oktober 2019 Jasper Wijsman

Selsiuz kokendwaterkraan matzwart

U kunt natuurlijk kiezen voor een traditionele kraan uitgevoerd in chroom of roestvrijstaal (rvs), maar waarom maakt u niet een design statement in uw keuken? Keukenkranen zijn namelijk uitermate geschikt om uw keuken een unieke look en feel te geven. Wat dacht u van een kraan uitgevoerd in de kleur zwart? Zwarte kranen zijn de nieuwste trend en veroveren in rap tempo de keuken van nu. En dat is niet zonder reden.

Zwarte kraan past binnen elke keukenstijl

Net als met ‘the little black dress’ kunt u qua styling met een zwarte keukenkraan alle kanten uit. Zwart combineert bijvoorbeeld goed met luxe materialen zoals marmer, goud en graniet voor een chique uitstraling, maar een zwarte keukenkraan past even goed bij een robuust werkblad met terrazzo look wanneer u een stoere look wilt creëren. En wat dacht u van de klassieke zwart-wit look, een wit keukenblad met contrasterende zwarte spoelbak en een zwarte kraan?

gessi zwart en goud

Zwarte keukenkranen collectie

De zwarte keukenkraan is verkrijgbaar in verschillende modellen, variërend van tijdloos tot hypermodern. Zo is er altijd wel een kraan te vinden die bij u past. Voor uw gemak hebben we hier enkele kranen op een rij gezet:

  • De Lanesto Ovetto zwart heeft een strak uiterlijk met details van chroom, deze kubistische look en past mooi in een moderne keuken
  • De Lanesto Quadrato Gun Metal  heeft een stoere haakse uitloop en een  waardoor deze kraan goed past in een eigentijdse keuken
  • De Selsiuz Gun Metal heeft een elegante ronde of stoere haakse uitloop waardoor deze kraan past in elke keuken. Voor een industriële look kiest u natuurlijk voor een robuuste Selsiuz XL uitvoering.

Zwarte kokend water kranen

De techniek van de keukenkranen heeft intussen ook niet stil gestaan. De ‘hot’ trend van dit moment is de kokend waterkraan. Deze multifunctionele 3-in-1 kraan biedt u het gemak van koud, warm en kokend water vanuit één tappunt. Een op de vier huishoudens heeft er al een in de keuken en bij de rest staat deze keukenkraan vaak bovenaan het wensenlijstje. De kokend waterkraan is nu ook verkrijgbaar in meerdere kleuren waarbij de kleur Gun Metal (zwart rvs) een hardloper is. Zowel vanuit een esthetisch oogpunt als op het gebied van praktische functionaliteiten is een zwarte kokend waterkraan een ware toevoeging aan uw keuken!

Selsiuz gun metal rvs

Zwarte Selsiuz 3-in-1 kraan kokend water kraan

Deze zwarte Selsiuz Gun Metal is net als de kleuren Copper, Gold en Inox verkrijgbaar in drie modellen: haaks, rond en XL. Nieuw is de Selsiuz kokendwaterkraan matzwart in de modellen rond en haaks!  

Meer inspiratie in Keuken Nieuws

Bent u, naast ideeën voor een nieuwe keukenkraan, op zoek naar meer inspiratie voor uw keuken? Blader dan eens door ons magazine Keuken Nieuws. Hierin vindt u 52 pagina’s inspiratie voor uw nieuwe keuken.

New Call-to-action

Tags: keukentrend, keukenkraan