De esthetische finishing touch in jouw keukenontwerp: de Joca randafwerking van het keukenblad

VvL210112-033


Het oog wil ook wat. Zo simpel was het, zo simpel is het. Dit geldt zelfs ook voor het keukenblad in een keuken waarbij keramiek in het interieur de boventoon voert en esthetica moet overwinnen. De randafwerking van Joca is daarom vanaf nu zonder twijfel de ultieme finishing touch. Hoe simpel een ontwerpidee zo op het oog leek, des te geraffineerder én pragmatischer blijkt in de praktijk het effect.

Ga je mee in ons enthousiaste verhaal over een nieuw sieraad voor jouw keuken?

We hebben het in dit blog over een geraffineerde afwerking, een hoogwaardige handgemaakte metalen strip die in de rand van het keukenblad is verwerkt. Maar let op: de kleur van de kraan of de spoelbak laten we óók terugkomen in de rand van dat blad. 

Dit alles geeft een verrassend en fantastisch effect. Kortom, dit gaat over een sieraad voor jouw keuken. Beschouw de rand dan ook als een subtiele toevoeging aan het interieur waardoor je meteen ziet dat het geheel klopt. De hoogwaardige handgemaakte metalen strip is dan ook zeker niet slechts een interessante accessoire… Nee, het is een vanzelfsprekend onderdeel van de gehele keuken geworden. Ook jij weet hierdoor weer wat het is om trots te zijn op je eigen interieur.

 

Minder kans op stootschade

Plotseling voelt jouw keuken dus qua Look and Feel écht compleet. Het is als een plek waar aandacht is besteed aan subtiele details waardoor de keuken véél meer wordt dan een plek waar je de maaltijden bereidt. Overigens is het fijn – maar ook heel logisch – dat deze luxe randafwerking tegen een stootje kan! Best handig want ondanks het feit dat Evora Ceramics absoluut onderhoudsvriendelijk en hitte-, vlek- en krasbestendig, is deze in het algemeen toch wat gevoeliger voor stootschade aan de rand. De randafwerking van Joca is dan ook dé oplossing daarvoor. Kortom, inspirerende esthetica en gezond pragmatisme gaan hand-in-hand.

Het keukenblad kan worden afgewerkt met een randdikte van 14 tot 100 mm. De Joca wordt dan tussen het blad en de rand gelijmd. Dat gebeurt door middel van de speciale V-groovetechniek. Een strakke rand ontstaat én het patroon zoals je het op het blad ziet is ook op de rand zichtbaar.

Ook bij de TopZero spoelbak staan de kleur, het design en de praktische toepassing centraal. De spoelbak wordt randloos in het keukenblad geplaatst waardoor de kans op stootschade aanzienlijk minder wordt.

Mooi, mooier, mooist, dus. zoals een sieraad moet zijn.

Er is naast de collectie Joca randafwerking een groot aantal bijpassende mogelijkheden.

Zo kun je denken aan de vier kleuren Gold, Copper, Gun Metal of Rvs. Met andere woorden: de afgewerkte strip die in de rand van het keukenblad is verwerkt, krijgt dezelfde kleur als de kraan of de spoelbak. Joca brengt ritme in jouw keuken.
De trend in spoelbakken is – je raadt het vast al – randloos. Binnen de TopZero collectie kun je ook daar kiezen voor de kleuren Gold, Copper en Gun Metal.

VvL210112-033  VvL210112-031 kopie  VvL210113-017

 

Vergeet bij het ontwerp van het interieur van je keuken zeker niet de AluSplash Essenza achterwanden. Zij vormen de ideale oplossing tegen spatten die méér is dan alleen praktisch: het gaat hier om design. De achterwand komt tot leven door een lijn van kleuren met structuur waardoor een verrassend accent het verbluffende eindresultaat is. De innovatieve, onderhoudsarme achterwanden zijn bovendien afgewerkt met een duurzame uv- en hittebestendige coating. Zoals we het al eerder zeiden: het oog wil ook wat!

De ware upgrade

Uiteindelijk zul je het met ons eens zijn: we hebben het hier over de perfecte match tussen kraan, achterwand, keukenblad en spoelbak. De combinatie is de kers op de taart waardoor je beslist ervaart dat het in het ontwerp en in de uitvoering ging om een stukje design dat bescheiden is, maar tegelijkertijd opvalt. Het is de ware upgrade voor jouw Evora Ceramics keukenblad en uiteindelijk dus ook de totale Look and Feel van jouw keuken.

Dekker Zevenhuizen ontwikkelde Joca in eigen beheer en wist ook het technisch concept van Joca succesvol te patenteren. Er is geen enkele andere fabrikant in Nederland die op deze unieke wijze de rand van een keukenblad naadloos laat integreren.

Joca is verkrijgbaar bij de best geselecteerde keukenspeciaalzaken van Nederland.

Brochure downloaden

We hebben alle praktische informatie voor je op een rijtje gezet in een online brochure. Klik op de afbeelding om de pdf te bekijken..

 

Joca randlijst keramiek

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel:

Recente berichten