6 redenen om voor een DecorTop keukenblad te kiezen

DecorTop Nature keukenblad klein

Voor wie houdt van een houten of stenen keukenblad, maar niet van het bijbehorende prijskaartje, hebben we goed nieuws! DecorTop keukenbladen zijn het perfect betaalbare alternatief. Dat komt door de unieke decoratieve toplaag van het keukenblad. Bijzondere designs die er niet alleen uitzien als hout of steen, maar ook zo aanvoelen. Dit maakt DecorTop de uitstekende lookalike!

Hier zijn nog eens vijf redenen om voor een DecorTop keukenblad te kiezen.

Betaalbare luxe

Ben je op zoek naar een warme en uitnodigende uitstraling voor je keuken? Kies dan voor een decoratief blad als DecorTop! Dat geeft de sfeer van warm hout of krachtig steen en is een lust om naar te kijken.

Bijzondere en unieke kleuren

Het extra dikke laminaat heeft een voelbare, diepe, grove structuur en is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. Dankzij zijn natuurgetrouwe kleur en structuur vormt een DecorTop blad een goed en betaalbaar alternatief voor bijvoorbeeld een houten of stenen blad. In DecorTop zijn ook matchende achter- en stollenwanden mogelijk.

 

DecorTop Coast keukenblad klein

Duurzaam en milieuvriendelijk

DecorTop kan ook op het milieuvriendelijke Greenpanel geleverd worden. Dit maakt het keukenblad bijzonder en duurzaam. Greenpanel is een innovatief watervast materiaal op houtbasis, het is FSC en CARB2 gecertificeerd en de CO2 uitstoot is volledig gecompenseerd door het aanplanten van bomen door Trees for All.

DecorTop is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Door het extra dikke laminaat kunnen de keukenbladen prima tegen een stootje, en zijn ze bijzonder watervast. Hierdoor kunnen ze jarenlang mee. En dat is wel zo prettig als je beseft dat de keuken heel wat jaren meegaat.

Praktisch in onderhoud

Een keukenblad van DecorTop is eenvoudig in het dagelijks onderhoud. Je hoeft het blad slechts af te nemen met een sopje en na te drogen met een doek. Koffie-, thee-, wijn- en vetvlekken kun je het best verwijderen met onverdunde groene Dreft. Dit even laten intrekken en met een doekje of een melaminespons (Powerspons/Wonderspons) schoonmaken. Neem het blad daarna af met een vochtige doek om resterend vuil weg te spoelen. Droog het blad na met een zachte doek.

Op (groot for-)maat gemaakt

Ongeacht welke lengte of diepte je wenst, alle keukenbladen kunnen speciaal op maat worden gemaakt. Er zijn nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua model en maat. Het maakt daarbij ook niet uit of het voor het keukenblad, kookeiland, achterwand of stolwand is.

Meer keukenbladmaterialen

Een overzicht van alle voordelen van DecorTop en een overzicht van alle 16 kleuren hebben wij voor jou overzichtelijk in de brochure gezet. Naast DecorTop zijn er nog legio andere materialen waarvan een keukenblad gemaakt kan worden. In de materiaalindex zie je alle eigenschappen van de verschillende materialen. Download hier de DecorTop brochure.

DecorTop keukenblad brochure

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel:

Recente berichten